Forvaltning / Vaktmestertjenester

Vi tar hånd om forvaltings- og vaktmestertjenester for flere eiendommer, -også utover de som i dag ligger i vår eiendomsportefølje.

Igjennom vårt selskap Høg Drift AS (tidligere Font Drift AS) tar vi ansvar for drift og vedlikehold av næringseiendom, -både for eiendom i egen portefølje samt for eksterne kunder.

Våre driftsledere / vaktmestere sørger for at løpende behov for tilsyn og vedlikehold blir ivaretatt på en sikker måte. Dette kan være nødvendig arbeid i fellesarealer eller mer spesifikt for våre leietakere eller andre eksterne kunder. Våre medarbeidere har en lang erfaring med alt av utvendig og innvendig vedlikehold, rehabilitering og håndverksarbeid. I tillegg så har vi svært gode samarbeidspartnere som benyttes der vi selv ikke strekker til.

Sorgenfriveien 9

Kontoreiendom beliggende på Sorgenfri/Sluppen med god parkeringsdekning og nært metrobuss-holdeplass.

Egen kantine og trimrom. Renovert i senere år, og fremstår tidsmessig og moderne.

Ingvald Ystgaards veg 3B

Eiendommen ble totalrehabilitert i 2022, samt at det også ble bygd ny lagerseksjon på 800 m² samme år. Eiendommen fremstår p.t. som ny.

Bygget har energiklasse A.

Hornebergveien 3 og 5

Hornebergveien 3 huser næringsarealer i form av kontorer, verksted og lager. Største leietaker er Stavne Arbeid og Kompetanse KF.

Hornebergveien 5 leies ut til Fossegrenda Barnehage.

Kjøpmannsgata 36 og 38

En kombinasjon av nybygg og rehabilitering innebærer en realisering av eier Killi-Olsens visjon om et kunsthus for unge og etablerte kunstnere

Huset er på ca. 3.300 kvm og huser flere visningsrom / gallerier for kunst, kunstverksted, restaurant og kontorlokaler for utleie.

Ferdigstilt høsten 2021.

Største eksterne leietaker: Trondheim Kommune Kulturenheten.

Arkitekt Christies gate 8

Townhouse på Kalvskinnet i Trondheim, Med et bruksareal på 380 kvadratmeter fordelt over 4 etasjer, er denne eiendommen enestående.

En eiendom som er i topp moderne stand, til tross for å være av antikvarisk verneklasse.

Kontakt oss